U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Geef je nu op voor Val op, Val af 2018!

Geef je nu op voor Val op, Val af 2018!

 
Bewegen, gezonder eten én veel lol en gezelligheid met andere jongeren, dat is Val op Val af! Samen met een team van professionals ga jij de strijd aan tegen de kilo’s en word jij goed begeleid. Zij zorgen ervoor dat jij het leuk gaat vinden om te bewegen, lekker maar wel gezond te eten en daardoor af te vallen.  
dinsdag 5 september 2017

 

Mooie vriendschappen en zelfvertrouwen

Gezonder eten en bewegen, daar is het mee begonnen maar de voorgaande edities van Val op, Val af resulteerden in mooie extra’s. Er werden vele mooie vriendschappen gesloten én het zelfvertrouwen kreeg een flinke boost.

 

Samen aan de slag

We trappen in januari af met een gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst, waarbij deelnemers uit alle kernen en sportaanbieders kennis met elkaar kunnen maken. In elke dorpskern zetten sportaanbieders zich belangeloos in voor dit project. Zij verzorgen samen een leuk en interessant aanbod. Val op, Val af is alleen mogelijk door de belangeloze inzet van meerdere Westlandse sportaanbieders én de financiële ondersteuning door Laureus. Laten we ook niet de belangrijke begeleiding van de diëtisten van Careyn vergeten en de medewerking van enthousiaste vrijwilligers.

 

Geef je nu op!

Dus, ben jij enthousiast geworden over Val op, Val af? Zijn jouw ouders/ verzorgers net zo enthousiast om mee te doen? Ben jij tussen de 10 en 18 jaar? En ben je gedurende de maanden februari, maart en april enkele uren in de week beschikbaar? Pak dan snel de telefoon en geef je vrijblijvend op via 0174 – 630358 of valopvalaf@vitiswelzijn.nl! Wil je eerst nog meer informatie voordat je ons belt? Kijk dan op www.valopvalaf.nl.

Ga terug naar het overzicht.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws