U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Hoekse Gebiedsgids 65+

Hoekse Gebiedsgids 65+

 
Een nieuwe gebiedsgids voor de inwoners van Hoek van Holland.  
maandag 22 mei 2017

 

Hoekse Gebiedsgids voor 65+ 2017-2018
Welzijn op de Hoek is het samenwerkingsverband van de vier lokale welzijn- en zorgorganisaties (Humanitas aan Zee, Minters, Vitis Welzijn en E25) die sinds 2016 het welzijnswerk aanbieden in Hoek van Holland.
Zij willen dat Hoek van Holland een gebied is, waar alle bewoners zo gelukkig, gezond en levenslustig mogelijk kunnen zijn. Een gebied waar mensen oog hebben voor elkaar en zich veilig voelen. Dat doen we voor, door en mét onze bewoners.

Met deze gebiedsgids kunt u activiteiten uitkiezen bij u in de buurt. Er staat in waar u kunt sporten en bewegen, samen kunt eten, elkaar kunt moeten voor een spelletje, dans of zang, computerles of waar u taalles kunt volgen.
Ook staan er organisaties in die u kunnen ondersteunen als u hulp of zorg nodig heeft, in de buurt, maar ook daar buiten. Veel is binnen handbereik in Hoek van Holland te vinden. Dit boekje helpt u op de juiste weg. Op deze manier hoopt Welzijn op de Hoek dat u zoveel mogelijk zelfstandig en actief kunt blijven.

Ga terug naar het overzicht.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws