U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Beursvloer Westland

Beursvloer Westland

 
De terugblik. Op 26 oktober 2017 vond de 7e Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.  


 

Unieke samenwerkingen tijdens succesvolle Beursvloer

 

Donderdagavond 26 oktober vond de zevende editie van Beursvloer Westland plaats bij Rabobank Westland in De Lier. Tijdens dit bijzondere en unieke netwerkevenement waaraan 75 bedrijven en maatschappelijke organisaties meededen, werden maar liefst 209 matches gemaakt!

 

Goed voorbereid

Hans de Leeuw, directievoorzitter van de Rabobank, opende de Beursvloer traditiegetrouw met een slag op de gong, waarna de deelnemers elkaar direct opzochten. Veel maatschappelijke organisaties hadden zich goed voorbereid en stapten op de gewenste bedrijven af om een match te maken. En dat waren er dit jaar weer veel; steeds meer wuppies verschenen waardoor al snel een rij ontstond bij de notaris van Westland Partners die de gemaakte matches formaliseerden. Van het leveren van bloemen, groente en fruit tot het bieden van advies, materialen of menskracht. Er zijn vele, prachtige matches gemaakt en dit alles met een gesloten portemonnee!

 

Mooiste match

Na vijf kwartier matchen werd de gong als eindsignaal van Beursvloer Westland in het Atrium van de Rabobank geslagen door Hans de Leeuw van Rabobank Westland en zat het handelen erop. Notarissen Steffie Michels en Lars Boellaard maakten samen het aantal van 209 matches bekend. Een prachtig resultaat voor de zevende editie van Beursvloer Westland! Uiteraard was er dit jaar weer een jury aanwezig om de prijs van de mooiste match uit te reiken. Deze jury bestond uit: wethouder Marga de Goeij, Paul Steyn van Loswal “De Bonnen” en Aad Verbakel. De mooiste match bestond dit jaar uit een mega match tussen meerdere bedrijven en een maatschappelijke organisatie. Intergreen, Green Partners, Van Dijk Flora, Hamifleur en Mieke Duindam gaan samenwerken met Stichting Klimkoord. Deze bedrijven bieden snuffelstages aan voor jongeren met een autisme en in ruil krijgen medewerkers voorlichting over deze bijzondere jongeren. Een prachtige samenwerking!

 

Over Beursvloer Westland

Beursvloer Westland vindt één keer per jaar plaats en wordt georganiseerd door de afdeling Vrijwillig Inzet van Vitis Welzijn en mede mogelijk gemaakt door gemeente Westland, Rabobank Westland, Westland Partners en Loswal ‘’De Bonnen”. De afgelopen zeven jaar zijn meer dan duizend matches gemaakt waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties iets voor elkaar betekenen.


Het was wederom een succesvolle editie van Beursvloer Westland, met veel blije gezichten en tevreden deelnemers als resultaat. .

Beursvloer Westland wordt mede mogelijk gemaakt door
gemeente WestlandRabobank Westland, Westland Partners en Loswal "De Bonnen"

Verbondenheid tijdens nieuwjaa... 14-jan-2019    De Westlandse Druif was de locatie voor de drukbezochte nieu... Lees verder 
  Meer nieuws