U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Administratieve ondersteuning | Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte

 
De blauwe envelop! Soms het begin van veel stress. Maar ieder voorjaar staat een aantal vrijwilligers van Vitis Welzijn voor u klaar.  

Enthousiaste vrijwilligers van Vitis Welzijn en de Ouderenbonden hebben zich elk  jaar verdiept in de regels rondom de inkomstenbelasting. Zij willen u hulp bieden bij het zorgvuldig invullen van uw belastingaangifte.

 

U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer u in Westland woont en u alleen een AOW-uitkering met eventueel een klein pensioen van maximaal € 1.000,00 bruto per maand heeft. En uw spaartegoed is maximaal € 15.000,- (alleenstaanden) of € 25.000,- (gehuwden). U bent chronisch ziek én niet in staat bent om zelfstandig te reizen naar de Belastingdienst.

U kunt zich niet aanmelden wanneer u in een instelling woont en/of in het bezit bent van een koopwoning en/of een eigen onderneming heeft. Wanneer u niet tot de groep mensen behoort die in aanmerking komt voor deze dienst dan verwijzen wij u door naar de Haagse Hogeschool (afspraak maakt u via de Belastingtelefoon), particulieren en/of administratiekantoren. Bent u lid van een ouderenbond, dan kunt u zich bij het adres van uw bond aanmelden. In de Westlandse media vindt u meer informatie. Hou de kranten en deze website in februari in de gaten of stuur een e-mail naar aangifteinkomstenbelasting@vitiswelzijn.nl.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws