U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Administratieve ondersteuning | Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte

 
De blauwe envelop! Soms het begin van veel stress. Maar ieder voorjaar staat een aantal vrijwilligers van Vitis Welzijn voor u klaar.  

Vrijwilligers helpen u met het invullen van uw belastingaangifte. Deskundig, zodat het vlot verloopt. En betrouwbaar, want deze vrijwilligers worden ieder jaar door de Belastingdienst getraind!

 

Hoe werkt het?

 

Niet iedereen komt automatisch in aanmerking voor deze dienst van Vitis Welzijn. U mag bijvoorbeeld geen eigen huis hebben; u mag alleen een AOW-uitkering genieten en u bent fysiek of geestelijk niet in de gelegenheid ergens anders hulp te vragen. Er zijn nog meer criteria. Die kunt u navragen bij uw Buurt Informatiepunt.

 

Wat kost het?

 

Ieder jaar vanaf half februari kunt u zich bij uw Buurt Informatiepunt melden als u voor deze hulp bij belastingaangifte in aanmerking wilt komen. Hier krijgt u de juiste informatie voor een afspraak en vertellen u precies wat u allemaal mee moet nemen. U betaalt een kleine vergoeding voor de aangifte.

In de Westlandse media vindt u meer informatie, hou de kranten en deze website in februari in de gaten. Ook kunt u een mail sturen naar welzijnsdiensten@vitiswelzijn.nl

Verbondenheid tijdens nieuwjaa... 14-jan-2019    De Westlandse Druif was de locatie voor de drukbezochte nieu... Lees verder 
  Meer nieuws