U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Vervoersdiensten

Vervoersdiensten

 
Bent u niet in de gelegenheid zelfstandig te reizen met auto of openbaar vervoer? De Plusbus of vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn helpen u binnen de regio Westland veilig van deur tot deur.  

Plusbus
Speciaal voor zestigplussers is er de Plusbus. Met deze vervoersdienst van Vitis Welzijn reist u binnen Westland en Hoek van Holland voordelig naar waar u maar wilt. Zo kunt u toch op familiebezoek of langs de dokter. Volg deze link om een film over vervoersmogelijkheden te bekijken.


Rolbus Westland

Deze dienst is speciaal voor alle inwoners van Westland, die van een rolstoel of scootmobiel afhankelijk zijn. Rolbus Westland rijdt alle dagen van de week binnen het Westland. Volg deze link om een film over vervoersmogelijkheden te bekijken.

Vervoersbegeleiding 

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken tijdens uw bezoek aan bijvoorbeeld de dokter, de tandarts of pedicure? Schakel dan Vervoersbegeleiding van Vitis Welzijn in. Een betrokken en vriendelijke vrijwilliger gaat vervolgens met u mee.

Nieuwe groep vrijwillige coach... 19-jan-2018    Een nieuwe groep vrijwillige coaches heeft de training afger... Lees verder 
  Meer nieuws